Testreszabott szakértői megoldásaink!

Ismerje meg alábbi szolgáltatásainkat, melyet teljes mértékben az Ön igényeire szabunk.

Ügyféldokumentum Figyelő


Ügyféldokumentum Figyelő

A Jogtár Dokumentum Figyelő egy speciális változásfigyelő szolgáltatás.

A szolgáltatás lényege, hogy jelzi, ha a felhasználó számítógépén lévő dokumentumokban szereplő jogszabályhivatkozásokat érintő jogszabályváltozásokat hirdettek ki. A felhasználó így mentesül a jogszabályok változásfigyelőbe történő felvitelének aprólékos munkájától, elegendő egy mappát kijelölnie, ahol a dokumentumok találhatók, a többit az alkalmazás elvégzi helyette.

A felhasználói adatok védelme érdekében az alkalmazás a felhasználó dokumentumaiból csak a felismert jogszabály hivatkozásokat gyűjti ki és tölti fel a szerverre, azok egyéb tartalmát nem.

Jogtár® - Saját Adatbázis


Saját Adatbázis szolgáltatás

Különböző tevékenységű szerveztek saját dokumentumainak, belső joganyagainak (rendeletek, szabályzatok, utasítások stb.) a Wolters Kluwer Hungary Kft. által felépített és gondozott, hatályosított egyedi adatbázisa, ami elsősorban a Jogtár® felületén – annak funkcionalitását hasznosítva –, illetve saját felületekre kivezetve érhető el egyedi megrendelés alapján.

A saját adatbázisba rendezett belső joganyagok hivatkozásokkal kapcsolódnak egymáshoz és a Jogtár egyéb tartalmaihoz. E kapcsolódás révén segítik a megrendelői szervezet munkatársainak hatékonyabb jogkövetését.

A Jogtár® -Saját Adatbázishoz kapcsolódóan egyedi elképzelések megvalósítása is lehetőséges.

Okos Irat


Okos Irat

Az Okos Irat egy felhő alapú keretrendszer, mely lehetővé teszi interaktív szerződésminták és iratminták létrehozását.

A rendszerbe feltöltött sablonok használatával lényegesen egyszerűbben és gyorsabban hozhatók létre szerződések és egyéb jogi dokumentumok, valamint minimalizálhatók a jogi dokumentumok készítése során jelentkező hibázási lehetőségek.

Blackbeard


Blackbeard

Vállalatfelvásárlással foglalkozó jogászoknak készült webalkalmazás, amely az adatszoba dokumentumainak gyors és hatékony feldolgozását segíti elő azzal, hogy előre definiált keresésekkel segít beazonosítani a “kockázatos” (pl. bírság kiszabásáról szóló) dokumentumokat, és támogatja a dokumentumok felhasználó általi ellenőrzését.