Ingyenes Jogtár® demóregisztráció, lejáratot követően egyedi, testreszabott ajánlattal!

Az űrlap kitöltését követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és 2 hetes demóhozzáférést biztosít az Ön által választott szakmai Jogtár® Prémium szintjéhez. A demó időszak lejártát követően egyedi, testreszabott ajánlatot készítünk Önnek!

E-mail címenként és szakmai Jogtáranként csak egyszeri demóhozzáférés igényelhető.


Tekintse meg webáruházunkban a Jogtár termékcsaládot! MEGNÉZEM >>


Ügyvéd Jogtár®
Jogtanácsos Jogtár®
Adó Jogtár®
HR Jogtár®
Közigazgatás Jogtár®
Vállalati Jogtár®

A mezőbe csak számok írhatók 36-tal kezdődően, pl.: 36701234567. Kérjük, csak számokkal adja meg telefonszámát, pontos, létező számot adjon meg, mert kollégáink ezen keresztül veszik fel a kapcsolatot Önnel a demó hozzáféréssel, illetve a későbbiekben a testre szabott ajánlattal kapcsolatban!

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja

A regisztráció magában foglalja a termék használatával összefüggő technikai és marketing célú megkeresést is a megadott e-mail címén keresztül.