A jövő jogásza 2019

A jogi szektor jelenleg zajló átalakulásával a technológia kulcsfontosságú lesz a jövő jogásza számára. A Wolters Kluwer friss kutatásában a jogi szakmában tapasztalható tendenciákat, technológiákat és változásokat mutatja be.

Letöltöm a kutatást

A jövő jogásza

Kíváncsi a 2020-as eredményekre is? Töltse le az idei kutatást is >>

Az egyre összetettebb információkkal, az ügyfelek változó igényeivel és az átalakuló piaci erőviszonyokkal szembesülve a jogi szakemberek mindinkább a technológiát hívják segítségül, hogy eredményesebben végezzék munkájukat.

Azonban nem minden jogász alkalmazkodik azonos ütemben.

Azok, akik már jelenleg is használják a technológia nyújtotta lehetőségeket, lépéselőnybe kerülnek a többiekkel szemben, nagyobb nyereségre tehetnek szert és magabiztosabban nézhetnek szembe a változásokkal. Ez derül ki a Wolters Kluwer A jövő jogásza 2019. évi kutatásából.

Ismerje meg a jogi szakmában zajló tendenciákat, hogy mennyire van felkészülve a jogász szakma a várható változásokra és milyen változásokra számítanak maguk, a jogász szakemberek az elkövetkezendő három évben! Töltse ki az űrlapot a jobb oldalon és töltse le 24 oldalas kutatási eredményt!

Röviden a felmérésről

A Wolters Kluwer A jövő jogásza 2019. évi kutatása tíz európai országban – az Egyesült Királyságban, Németországban, Hollandiában, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Belgiumban, Magyarországon és Csehországban – valamint az Egyesült Államokban működő ügyvédi irodáknál, vállalati jogi osztályokon és üzleti tanácsadó vállalkozásnál dolgozó hétszáz jogász megkérdezésén alapul és azt vizsgálja, hogy a technológia és más tényezők miként befolyásolják a jövő jogi gyakorlatát a legfontosabb területeken és hogyan készülnek fel a szervezetek mindezek kezelésére.

A felmérést a Wolters Kluwer megbízásából az egyik vezető nemzetközi kutatószervezet folytatta le 2018. december 10. és 2019. január 13. között.Üdvözlettel:
Wolters Kluwer Hungary Kft.

A letöltéshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot
A *-gal jelölt mezők megadása kötelező

Kérem, adja meg e-mail címét

Kérem, adja meg vezetéknevét

Kérem, adja meg keresztnevét

Kérem, adja meg telefonszámát (csak számokat írjon a mezőbe pl 36705551234)

Kérem, válassza ki beosztását a listából

Kérem adja meg pozíciojának pontos megnevezését, amit névjegykártyáján is használ   
   

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja