A Jogtanácsos változó szerepe

Hogyan segíthetik a technológiai eszközök a kisebb vállalatok jogi tanácsadóit a stratégiai szerepvállalásban?

Letöltöm

Hogyan segíthetik a technológiai eszközök a kisebb vállalatok jogi tanácsadóit a stratégiai szerepvállalásban?

A jogi technológia segítségével egyértelműen javítható a munkafolyamatok hatékonysága, automatizálhatóak a bonyolult jogi eljárások, valamint gazdaságosabbá tehető az erőforrások felhasználása, beleértve a külső jogi tanácsadóra fordított kiadásokat – a kisebb jogi osztályok azonban sok esetben nélkülözik ezeket az előnyöket. Kétségtelen, hogy a nagyobb vállalatok jogi osztályai számára tervezett technológiai megoldások gyakran túlságosan fejlettek, összetettek és költségesek a kisebb jogi osztályok igényei szempontjából.

A nagy kérdés tehát az, hogyan készülhetnek fel a kisebb vállalatok jogi igazgatói a stratégiai szerepvállalásra a nagyobb vállalatok számára tervezett technológiai eszközök nélkül.


Üdvözlettel:
Wolters Kluwer Hungary Kft.

Töltse le A Jogtanácsos változó szerepe anyagunkat itt!

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező

Kérem, adja meg e-mail címét

Kérem, adja meg vezetéknevét

Kérem, adja meg keresztnevét

Kérem, adja meg telefonszámát (csak számokat írjon a mezőbe pl 36705551234)

Kérem, adja meg cége nevét

Kérem, válassza ki beosztását a listából

Kérem adja meg pozíciojának pontos megnevezését, amit névjegykártyáján is használ

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja

Az adatok kezelése többé nem teher, hanem értékes befektetés!

Tárolás - A vállalat jogi információit és dokumentumait egyetlen strukturált, központi tárhelyen őrizheti, így biztos lehet benne, hogy minden felhasznált adat „egyetlen hiteles forrásból” származik.

Keresés - A legpontosabb információk bárhonnan azonnal elérhetők.

Rendszerezés - Az egész vállalat számára áttekinthető és érthető formában emelhet ki információkat a terjedelmes dokumentumokból.

Szervezés - Kioszthatja a feladatokat, és meghatározhatja, kinek mi a teendője, így növelheti a különböző osztályok közötti együttműködés hatékonyságát, miközben ellenőrzést gyakorol a folyamatok felett.

Jelentés - Proaktív módon csökkentheti a kockázatokat, azonosíthatja a lehetőségeket, valamint informatív jelentéseket készíthet a vezérigazgató és az igazgatótanács részére.

Megosztás. - Az engedélyhez kötött hozzáférések kiosztásával támogathatja a hatékonyabb munkavégzést, megvédheti a bizalmas dokumentumokat, és csökkentheti az adatsértés kockázatát.

Nyomonkövetés - Ellenőrizheti folyamatban lévő jogi ügyek státuszát, és ütemezett emlékeztetőkkel támogathatja a teendők hatékony ellátását, valamint a kockázat csökkentését. Többé egyetlen határidőről sem kell lekésnie.