A jogi osztályok digitális átalakulása

Miért érdemes a jogi osztályoknak a vállalatok más részlegeivel együtt a felhő alapú technológiát választania?

Letöltöm

Hogyan segíthetnek a megfelelő eszközök az információkezelés terheinek csökkentésében, az együttműködés javításában és a kockázatkezelésben?

Miközben a vállalati jogászok szerepköre egyre bővül, a jogi osztályok egyre nagyobb mértékben támaszkodnak a más részlegekkel folytatott együttműködésre, amely egyre nagyobb mennyiségű jogi információ kezelését vonja maga után. Idetartoznak a szerződések, szabályzatok, jogi dokumentumok és egyéb adatok.

  • Hány rendszert használ a dokumentumok tárolására és megosztására?
  • Mennyi időt veszteget el a szerződési feltételek, határidők és más fontos információk megkeresésével?
  • Hányszor kéri Öntől a munkatársa ugyanannak a dokumentumnak a legfrissebb változatát?

Az időtakarékosság, a hatékonyság és az együttműködés javítása érdekében a jogi osztályok egyre gyakrabban választanak felhő alapú megoldásokat.


Üdvözlettel:
Wolters Kluwer Hungary Kft.

Töltse le A jogi osztályok digitális átalakulása anyagunkat itt!

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező

Kérem, adja meg e-mail címét

Kérem, adja meg vezetéknevét

Kérem, adja meg keresztnevét

Kérem, adja meg telefonszámát (csak számokat írjon a mezőbe pl 36705551234)

Kérem, adja meg cége nevét

Kérem, válassza ki beosztását a listából

Kérem adja meg pozíciojának pontos megnevezését, amit névjegykártyáján is használ

A feliratkozással a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küld, valamint üzleti ajánlataival felkeresheti elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja

Az adatok kezelése többé nem teher, hanem értékes befektetés!

Tárolás - A vállalat jogi információit és dokumentumait egyetlen strukturált, központi tárhelyen őrizheti, így biztos lehet benne, hogy minden felhasznált adat „egyetlen hiteles forrásból” származik.

Keresés - A legpontosabb információk bárhonnan azonnal elérhetők.

Rendszerezés - Az egész vállalat számára áttekinthető és érthető formában emelhet ki információkat a terjedelmes dokumentumokból.

Szervezés - Kioszthatja a feladatokat, és meghatározhatja, kinek mi a teendője, így növelheti a különböző osztályok közötti együttműködés hatékonyságát, miközben ellenőrzést gyakorol a folyamatok felett.

Jelentés - Proaktív módon csökkentheti a kockázatokat, azonosíthatja a lehetőségeket, valamint informatív jelentéseket készíthet a vezérigazgató és az igazgatótanács részére.

Megosztás. - Az engedélyhez kötött hozzáférések kiosztásával támogathatja a hatékonyabb munkavégzést, megvédheti a bizalmas dokumentumokat, és csökkentheti az adatsértés kockázatát.

Nyomonkövetés - Ellenőrizheti folyamatban lévő jogi ügyek státuszát, és ütemezett emlékeztetőkkel támogathatja a teendők hatékony ellátását, valamint a kockázat csökkentését. Többé egyetlen határidőről sem kell lekésnie.